Solliden Fönstermarkis

 

Solliden är en fönstermarkis utan kasett och en enkel fallarmsmarkis som manövreras inifrån eller utifrån med band, med motor eller utifrån manuellt med vev. Avsedd för mindre till medelstora fönster och balkonger samt fönsterpartier upp till 4,2 meters bredd. Passar också att seriekoppla till större längder upp till 13 meter.

Balkongmarkisen är samma markis, Solliden – men monterad på balkongben (stödben) som spänns fast mellen golv och tak strax innanför balkongens framkant. Det ger en firstående markis som inte är fast monterad i byggnaden.

Solliden fönstermarkis

Haga Fönstermarkis

Haga fönstermarkis med kasettlåda som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Haga manövreras inifrån eller utifrån med band, med motor eller utifrån manuellt med vev. Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 4,2 meter.

Mycket lämplig att seriekoppla till större längder – upp till 13 meter vid motordrift. Tillbehör som nischkonsoler är justerbara i djupled och underlättar vid montage på stenfasader och liknande.

Fönstermarkis Haga

Sofiero Fönstermarkis

Sofiero är en kraftig fönstermarkis med rymlig kassettlåda, som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Sofiero manövreras manuellt med vev eller med motor. Lämplig till medelstora och större fönster och fönsterpartier upp till 6 meter. Passar också att seriekoppla till större längder – upp till 30 meter.

Sofiero fönstermarkis grå

Läckö Fönstermarkis

Läckö – fönstermarkis är ett effektivt solskydd för större fönsterpartier på industrier, offentliga byggnader, affärer etc. Tillverkas i kraftigt utförande och är avsedd för bredder över 3,5 m.

Kan enkelt seriekopplas till större anläggningar. Speciellt lämplig för långa balkonger.

Monteras på vägg eller i tak och kan kompletteras med skyddstak. Läckö manövreras manuellt med vev eller med motor.

Läckö fönstermarkis

Svanholmen Fönstermarkis

Svaneholm– med rund kassett. Svaneholm fallarmsmarkis med rund kassettlåda, som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad.  Svaneholm levereras alltid utan kappa. Manövrering sker med motor.

Lämplig till medelstora och större fönsterpartier upp till 5 meter. Passar också att seriekoppla till större längder upp till 15 meter.